mat & dryck,  vinter,  weekend

Vinterfrukost och adventssöndag

Den andra advent. En, av två, favoritfrukostar just nu; keso med apelsinklyftor, granatäppelkärnor och chiafrön. Intogs idag med en kopp ingefärste i soffan framför brasan.
På eftermiddagen tog Maken och jag en promenad och tittade på min nya arbetsplats från och med januari. Gångavstånd och nedförsbacke hela vägen dit, najs!
En annan favoritfrukost; hemmagjord granola, kvarg naturell och lite honung. Funkar även som lunch, mellis och kvällsmat.

För övrigt idag? Har julbakat snickerskaka och apelsin- och chokladkaka. Alla julklappar som hittills levererats, är inslagna och alla är nu hemklickade och ligger väl i någon blå plastsäck hos Post Nord. Förhoppningsvis under tak, men det ska man tydligen inte ge sig sjutton på.

Och så vann jag en budgivning på två nya porslinssvalor på Tradera. Ännu billigare än de förra. Porslinssvalor har blivit min obsession, tror jag. Kan inte låta bli att leta nya, även om jag inte budar på alla.

Ska nu avrunda söndagen med något avsnitt av Blindspot, provsmaka kakorna och dricka min favoritglögg, saffran/choklad. Försvinnande god.

Ha en fin söndagskväll!

0

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *