personligt,  personligt

Victoria tycker till

Jo, för i min blogg får jag tycka precis som jag vill!

Jag tycker att:

– det är väldans kul att fotografera min frukostskål på köksmattan. Oklar anledning till det.

– det viktigaste från gårdagens powerboost var att hellre ångra det man gjorde, än det man aldrig gjorde. Typ. Så. Sant. Sen var det femtioelva andra viktiga saker också.

– vi föreställer oss följande scenario: En kanin rymmer, mor och två döttrar jagar kaninen i grannens trädgård för typ 100:e gången, mamman blir förbannad och ålar halvvägs in under boden, grabbar tag i kaninen, vrålar åt ungarna att dra ut henne i fötterna, kaninen sprattlar vilt, kan ni se det??? Är det då en sån synd om mamman råkar skrika “jävla kanin!” en gång? Måste barnen bli så upprörda? Tycker inte jag, i alla fall.

– det är lite orättvist att de som just nu råkar vara mina favoritpass, alltid är mellan kl 20 och 21. Ibland är jag lite trött då. Lördagmorgon finns det ju i och för sig också ett sånt pass. Ibland är jag lite trött då med. Trött men inte f ö r  trött… men… just saying… Tränar gärna kl 19, tack!

– Livet är gott och framtiden spännande. Och nya kontakter berikar.

Fint så!

0

One Comment

  • Hem ljuva hem

    Tycka till är bra! Jag hade nog också kunnat vräka ur mig “jävla kanin” inget alls att bli upprörd över. Håller med dig om att träna kl. 20.00 är för sent 19 är bra. Kraaaam Pia

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *