listor,  mitt företag,  personligt

Veckans viktigaste val

Peppad av inspirationskvällen i måndags föll vissa bitar liksom plötsligt bara på plats. Till exempel, jag måste ingenting, men jag väljer. Nedan är mina tre största val denna vecka:

1. Jag väljer att inte börja pendla en timme om dagen.

2. Jag väljer att prioritera att arbeta nära hemmet och mina barn.

3. Jag väljer att gå ner ännu mera i arbetstid (och lön, och pension) för att få mera tid för mina barn, fotograferingar och arbetet i mitt eget företag. Och inte minst för min hälsas skull.

Och, som Laila Bagge upprepade ett antal gånger under måndagskvällen: “vad är det värsta som kan hända?” Kommer på en hel del som kanske inte skulle vara så himla kul, men inget som inte gör det värt det, just nu.

Livet i övrigt då? I´m back in business, dvs jobbar halvtid igen. Och är så förbannat trött när jag kommer hem så jag tror att det ändå var ett smart drag att få trappa upp arbetstiden lite långsamt. I eftermiddags somnade jag på en filt på golvet bredvid kaninen. Efter fyra timmars jobb och klockan var inte ens 15 än. Men det känns ändå bra att vara tillbaka. Lite piggare och mer utvilad, än förut. Och jag  m å s t e  inte. Men jag  v ä l j e r  det. Det är faktiskt en skillnad i det!

0

One Comment

  • Hem ljuva hem

    Du ser väldigt glad och fräsch ut Victoria, skööönt. Jag är säker på att du valt rätt. Förövrigt så är jag rätt förbannad på Laila Bagge ska du veta. Kan berätta varför senare. Kraaam Pia

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *