mat & dryck,  tips

Veckans skam och lite tips

Den här veckan var det dags att logga kosten, igen. Allt som jag stoppade i munnen, skulle loggas. Vilken riktig skitvecka att hålla kostdagbok! När man är sjuk och inte känner för att äta något, och blir man sugen på något, så är det garanterat något sött. Orkade inte heller laga mat, så halvfabrikat serverades nog mer än en gång denna vecka.

Det kan ändå bli lite intressant att få feedback, eftersom det faktiskt är ganska långt ifrån hur jag äter i normala fall. Men ändå, skäms lite för denna veckas kostdagbok… Eller, skäms jättemycket.

Aja, coachen vet att vi legat sjuka. Som lite pepp inför helgen fick jag recepttips på ägg i avokado, som bakas i ugn. SÅ. GOTT. Jag har sett det på bild och tänkt prova så många gånger, och nu blev det äntligen av. Ny favorit, för en som älskar både avokado och ägg.

Sätt ugnen på 200 grader. Dela och kärna ur avokadon. Gröp ur avokadon lite extra, så ett knäckt ägg får plats. Knäck i ägget, krydda med svartpeppar, havssalt och timjan. In i ugnen ca 10-12 minuter, men jag körde 15 minuter. Jag vill ha min gula rinnig, annars kan man kanske ha den längre i ugnen.

Lite fler tips, när jag ändå är igång. Mareld, godaste gröna teet, ever. Jag inhandlar det lokalt i byn, och denna vecka var det “köp 3 hg, betala för 2 hg”. Dessutom var mitt stämpelkort fullt, så jag betalade bara för 1 hg! Flyt!

Och sparar man nu in pengar på te, så kan man unna sig lite god choklad. Garant har galet snygga förpackningar! Dom ser i all fall väldigt goda ut!

Handkrämen från Weleda kan man inte äta, men det luktade gott och var grymt bra, den med. Apotea har kampanj, så löp och köp!

Slut på tips! Nu ska jag ta och logga lite lördagsgodis!

0

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *