personligt,  resa

Varmt välkommen hit

Varmt välkommen hit, till min nya bloggplats! Det är med blod, svett och tårar jag tar emot här, där jag suttit och pulat och fnulat under alldeles för många veckor! Jag ledsnade till slut på all reklam och att inte vara min egen, när jag bloggade på Nouw. Så nu är jag tillbaka på wordpress, och har redan ångrat mig många gånger, för vilket jobb det är att fixa i ordning ny hemsida / blogg, när man inte riktigt kan det här.

Blommig gränd i Alghero, Sardinien.

Men nu är jag här, hoppas att ni ska trivas. Förhoppningen är att det bl a ska vara lättare att interagera på denna sida, både med att kunna kommentera men också trycka på hjärtat i slutet av inläggen, om du gillade. Möjlighet att dela på facebook, är som vanligt.

Att byta bloggportal är sällan helt smärtfritt, det vet jag sedan tidigare, och en del bilder i äldre inlägg kommer att ha fel format, men det är smällar man får ta! Jag har tillbringat åtskilliga timmar med supporten, mestadels på engelska (*stackars supporten*) för att ens få med mig alla bilder. Men nu är det nog så gott jag kan få ordning på det.

Har tillbringat massor med tid med den stackars supporten om allt möjligt annat, också.  Fick ofta frågan: “Have you changed anything in the html-codes? Etcetera…” Svarade helt sanningsenligt: “I don`t know, but I might have…” På grund av, försökte ju alltid själv först. Lovar mig själv att inte gå in och pilla i fler detaljer nu. Det hörde ni, va?

Men precis som med de allra flesta bloggar, så läses de egentligen bäst på dator eller iPad, än på mobilen. Men skulle tro att 90% ändå väljer sistnämnda. Just telling…

I mobilen hittar du snabb- och kontaktinfo under + i menyn, och blogginfo (arkiv, favoriter mm) i “hamburgaren” (de tre horisontella strecken till vänster menyn).

Alghero, Sardinien.

A little bliss, då? Om det är något jag lärt mig under sjukdomstiden, så är det vilken skillnad de små sakerna och ditt mindset kan göra. Att hitta bliss, en förundran, en tacksamhet eller glädje, i stort som smått, det kan vara hela skillnaden.

Här hoppas jag kunna dela både förundran och inspiration, tankar, drömmar och funderingar om livet här och nu!

Välkommen!

10

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *