#victoriasberättlse,  bröstcancer,  jul,  personligt

Vardag & väntan

Några dagar in i januari, åkte julen ut! Ovanligt sent, för att vara hos oss. Oftast städar vi ut julen innan nyår, men nu plockade vi ju fram allt så sent, i år, så det fick stå kvar någon vecka extra!

Jag passade lämpligt nog på att rensa bort miljarders julkulor, och sparade endast de ärvda gamla glaskulorna och sådana som betyder något speciellt. Det var ändå knökfullt i julkartongen…

Idag skulle jag ha börjat jobba, egentligen. Om jag hade haft julledigt enligt plan, vill säga. Nu blev det ju inte så, utan jag är sjukskriven ett halvår, f ro m mitten av januari. Känns fortfarande lite overkligt.

Maken började jobba idag, och imorgon drar skolan igång för barnen. Själv kommer jag gå här hemma och vänta. Både på att få gå på återbesök efter operationen, i slutet av veckan, och få mina analyssvar. Men också på att få datumen för isättning av piccline i armen, och starten av cellgifterna. Hur trist det än är, så vill jag bara komma igång nu! Att gå och vänta är bara värst! Man hinner tänka så fasligt mycket, också!

Men jag har roat mig med att stöka om lite i bloggen! Det är den stora fördelen med att blogga från portal, det är så lätt att ändra! Förut, när jag skötte allt själv (egen domän på wordpress) var det liksom ett stort projekt, varje gång jag skulle fixa något. Inga färdiga mallar, utan jag kunde göra precis som jag ville. Hmmm, för mycket kreativ frihet för mig, till slut. Ja tack, till färdiga mallar!

Jag tänker att det kommer att finnas tid att blogga, i alla fall. Kanske blir jag lite sugen på att fotografera mera igen, då också. Vi får se!

Ikväll tänker jag kika lite på Cancerfondens stora gala på TV4 . Du med?

0

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *