familjeliv,  hemma hos oss,  livsstil,  sommar

Update: juli

Min tanke denna sommar var att jag skulle blogga lite oftare, för att jag upptäckte hur roligt det var att kunna gå tillbaka och läsa gamla inlägg. Som en dagbok med bilder. Roligt för mig, alltså.

Riktigt så många inlägg blev det ju inte. För varmt. För jobbigt att sätta sig vid datorn, att släpa fram kameran. Osv osv.

Idag får vi hem sonen som varit på träningsläger i Madrid. Alldeles själv, utan någon han kände, satte han sig på planet till Spanien för att vara med på en veckas internationellt fotbollsläger med klubbspelande ungdomar från hela världen. Han har fått vänner både från Holland, Australien, Kanada, USA, Chile mm. Tränarna var från Real Madrids ungdomslag.

Ett mycket välorganiserat läger, med mycket disciplin. Telefontid hem till mamma och pappa var exakt kl 19:30-20:00, däremellan inga telefoner. Inga föräldrar var heller välkomna på campus, och schemat var fullspäckat från uppstigning till läggdags. Träningar, matcher, teori och gruppaktiviteter. Aldrig lämna campus på egen hand.

Jag har aldrig varit orolig, kändes inte som om det var så mycket att oroar sig för, egentligen. Men jag har längtat efter honom och nu har alltså en vecka gått. Nu flyger han över Frankrike och är snart hemma. Och jag har överlevt. Han med, men det tvivlade jag inte en sekund på!

Här hemma har vi haft det nästan lika varmt som i Spanien. Fast vi har ju inte behövt stå på en fotbollsplan i flera timmar, då.

Den dag det regnar ska jag städa“, bestämde jag. Det blev igår. Så nu är hela huset städat, för första gången denna semester. Skönt, men vi överlevde att dela bo med dammråttor och fluglik, ganska så länge, måste jag säga.

Palmen, som blev fullkomligt sönderbränd ute på altanen, har jag klippt ner. Får se om den vill fortsätta leva efter detta.

Här spikade vi upp “skämsfisken” som Maken drog upp för några år sedan, och stolt har låtit stoppa upp. Skämsfisk för att den ständigt plockas ner av döttrarna och göms undan. Vi har hittat den undanstoppad på alla möjliga ställen huset. Antagligen i hopp om att den aldrig skulle hittas. Varför? Herreguuuud, man vill väl inte ha en jävla fisk i bakgrunden när man tar selfie??? Skämmigt, ju!

Eftersom jag blev tvungen att ta ett träningsuppehåll på 3,5 månader p g a jäkla influensa, så har målet varit att ta igen det under semestern. Att komma i form igen, helt enkelt.

Så sedan vi kom hem, har det varit en dag överkropp 60 min, en dag ben-mage-rygg-intervaller 60 min, vila, och så om igen. Mycket nöjd med att det har gått så bra, och att styrketräningen ger så snabba resultat! Och glad över att jag faktiskt inte behövde börja på noll, något fanns ändå kvar av formen jag hade innan jag blev sjuk. Så jag känner mig faktiskt starkare nu! Yaaaay!

Men nu, dags att förbereda lite inför sonens hemkomst!

0

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *