blommor & trädgård,  familjeliv,  sommar

Under björnbäret

Jag har nu officiellt krupit in i semestermoodet. De första dagarna var jag pigg och energisk och fick tvinga mig själv att ligga kvar ett tag i sängen. Inte gå upp före kl åtta. Det har gått över nu, istället är jag jättetrött och vill helst inte gå upp ur sängen alls. Allra minst för att storstäda hela huset innan vi drar till öarna. Nedvarvning pågår.

Men jag städpausar under björnbäret och dricker flädersaft med bubbelvatten i champagneglas och läser ut min spännande bok. Nu håller jag alla tummar att de två nya deckare jag klickat hem ska hinna komma innan vi åker. Men det vete fan… så snabb är nog inte Post Nord *LOL*. Tur att jag ska ha semester ett bra tag till, då. Vill aldrig att det ska ta slut.
När vi inte städar ägnar vi oss åt 1. Båten (Maken) 2. Tvätten (jag). Vi ligger bra till med både båt och tvätt, det sistnämnda känns mest relevant att vara i fas med inför avresan. Tycker alltså jag. För det är ju inte så att vi ska ta vår lilla båt till havet. Men bra att den är sjöduglig och fin.Annars då? Imorse gymmade jag med Tonåringen och det var väl faktiskt det som till sist drog mig upp ur sängen. Mamman är så glad och lycklig över allt Tonåringen vill göra tillsammans med henne. Det är en sådan kontrast mot hur våren har varit då jag knappt sett skymten av ungen. På grund av “vart ska du?” “träffa kompisar!” från morgon till kväll! Men sånt är man ju också glad och lycklig över.Men nu så, semester för oss alla (även om pappan har fått korta sin ganska så megamycket på grund av alla-länder-har-inte-semester-nu). Vi gläds åt stunden, att vara alla tillsammans och snart på väg till sommarens finaste öar och våra vänner där! L Ä N G T A R !!!

0

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *