hemma hos oss,  personligt,  weekend

Två dagar i januari

Jullovet är definitivt slut och två arbetsdagar är till ända. Om detta tänker jag: inte så mycket egentligen, man får bita ihop.Första arbetsdagen: den började med att jag inte kunde somna förrän kl 02:00 på natten, p g a plogbil med blinkande lampor som älskar att vända i vår korsning och för att jag visste att jag borde somnat för länge sedan. I min iver att inte komma för sent hade jag råkat slå på alla alarm på telefonen, inklusive gå-upp-tidigt-och-redigera-bilder-alarmet-kl-04:15. Så jävla onödigt! Att slå på larmet och väcka sig själv efter två timmars sömn, liksom.

Tur i oturen, barnen har fortfarande lov och det var bara mig själv som jag var tvungen att tvinga upp ur sängen. Det gick till slut, jag hann t o m äta frukost. Sedan promenerade jag till jobbet och mina lår domnade bort i den -19-gradiga kylan, på grund av täckbyxor är för mesar. (Fast egentligen hade jag glömt dom). Två gånger övervägde jag att ringa bilburna kollegor och be dom hämta mig. Men istället bet jag ihop.

Tinade upp lite av att träffa fina kollegor igen och garva åt sånt som bara vi fattar, men människa blev jag inte förrän jag fick en varm pizza till lunch som jag kunde lägga i knät. Blodet återvände sakta till låren. Fy satan så kallt, hatar det!

Men annars, första arbetsdagen, en helt okej dag!Andra arbetsdagen: fick skjuts till jobbet och träffade gulligaste ungen utanför som trodde att min bil körde iväg av sig själv. Fast det var ju förstås Maken.

Sen satt jag mest på ett kontor och kämpade med en dator och datasupport och till slut sa datorn välkommen till mig i tjugo minuter. Passade på att kramas med lite barn och hälla i mig lite varmt te under tiden.

Så andra arbetsdagen: helt okej. Varmare än den första.

Jag slutade tidigt (kl 14:30) och kom hem till döttrar som satt och åt lunch och en tonåring som skulle äta frukost. Så såg alltså deras dag ut.

Nu tar jag riktig fredag. En sån där man äter tapas, dricker vin och somnar i tv-soffan. Trevlig helg!

0

One Comment

  • Hem ljuva hem

    Ja fy tusan så kallt det är även om det lugnat sig lite just nu. jag jobbade första dagen i dag och led hela förbannade tiden. fattade inte vad det var som envist pep 0.5.20 Inga varma kramar, jo kanske en, ingen pizza som värmde eller skämt som bara vi fattar. fast kycklingspett och stekt potatis duger… Hemma igen efter några få timmar så rev vi formligen ut garderoberna med damm , hull och hår. Alla kläder i Citygross påsar och så fyllda vinglas och hopp om att kunna fatta vart vi är på väg om ett tag på Svt 1 Kraaaam Pia Längart efter att få ses.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *