fira,  livsstil

TTT = Tårtätning, träning, Thonet

Jag har fyllt år och är nu inne på min tredje tårta.T r e tårtor sedan igår. Först en med kollegorna på jobbet, sedan en med fina vänner på fredagskvällen, och så nu, den tredje med familjen. Tårtfrossa, nästan! Eller inte nästan. Tårtfrossa!Idag har jag kört veckans sjätte träningspass. Jag provade något nytt och stoppade i två tabletter i min vattenflaska. Lite extra energi och tänkte att jag skulle provboosta mig lite inför morgondagen. Hahaha, kan inte sånt där. V e r k l i g e n inte. Boostad och toppspeedad blev jag iaf. Studsade i duschen och höll på att välta när jag skulle försöka stretcha samtidigt. Har aldrig haft lust att springa en mil, eller så, men lite så var känslan idag.

Men det gick över. Nu är jag skittrött och känner mer igen mig själv. Springa en mil, hahaha! Vad gick jag på, egentligen? ;-).

Idag fick jag finaste stolarna i födelsedagspresent. Två såna här står vid mitt köksbord och väntar på att få sällskap av fyra till. Ack så fina, nu byter jag aldrig köksstolar igen!

Nu ska jag gå ut och hjälpa flickorna jaga kaninen som har rymt (I G E N) och sen vänta på att Maken ska komma hem så att vi* kan fritera bläckfisk till middag.

*As if… Vi = Maken. Ingen trodde väl att jag skulle laga mat iaf. Inte på en lördag. Definitivt inte fritera bläckfisk.

 

Bild nr 3 lånad från Artilleriet.

0

One Comment

  • Hem ljuva hem

    Woooow! Ja jag säger det om allt ihop. Speedad på det sättet kanske inte men träna 6 pass, det är ju kanon och vilka fina stolar du fick i present. Kraaaaam Pia

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *