personligt

Tre månader har gått, nästan på dagen

Jag hade en ambition om att hålla bloggen levande igen, men det är svårt både med tiden, innehållet och orden. Men idag, eller snarare inatt, tar jag mig tid. Det har gått tre månader sedan mitt senaste inlägg.

Då hade julen precis passerat. Nu känns det väldigt avlägset och länge sedan.

Vi går mot vår. Jag ser fram emot att den nya Tullgarnsbron öppnar om ett exakt en månad. De senaste 2 åren har det varit minst sagt knixigt att ta sig fram till de närliggande naturreservaten, p g a alla avspärrningar kring bygget. När bron öppnar kommer det ge en mängd nya promenadvägar med Enzo, vilket jag verkligen ser fram emot. Det finns så många fina promenadstråk längs ån.

Min äldsta dotter har fyllt 19 år och samma dag var jag och kollegan inbjudna till en House Warming hos Pion Blombutiken som öppnade i Rosendal. Jag passade på att köpa med mig en helt magisk bukett hem!

Så småningom återstod endast mimosa och eukalyptus, då fick de flytta ner i min favoritvas av Alvar Aalto. Tycker så mycket om både formen och färgen (koppar)!

Ihop med min samling Kivi-lyktor från Iittala, så är den en av mina käraste ägodelar. Föremål som ger mig både vardagsglädje och guldkant på livet.

Efter jul valde jag också att avsluta mitt extrajobb som jag haft fyra förmiddagar i veckan under det senaste året. Ibland måste man skala ner, för att kunna skala upp. 2024 innebär en större och mer målmedveten satsning på företaget. Men mer om det tror jag vi tar i ett eget inlägg!

Tack för att du tittade in!

Pusha gärna hjärtat om du gillar!

 

5