personligt,  tv och film

This too shall pass

Jag har haft en hemmadag idag. I morgon blir också hemmadag. Jag är helt säker på att det var rätt beslut. Vissa delar av kroppen mår inte så värst bra alls, just nu.

Hemma har jag fördrivit tiden med att sova. Och surfa. That´s pretty much it!

Jag har också legat och plöjt magasin i min Readly-app och funderat över hur det är möjligt att skriva tidningar / bilagor som handlar om dieter varje vecka??? På riktigt, slutar inte dieter ha ett nyhetsvärde till slut? Nåja, jag får iaf möjlighet att fylla på mina kunskaper inom ämnet varje söndag, om jag vill.  Om jag vill.

Det går också bra att slå ihjäl en timme eller två med att chatta med andra sjuka kollegor eller de som har turen att vara på semester. Eller på rast. Jag får väl säga det igen, vad vore vardagen utan er?

Maken lånade hem en elbil (som vi väntar på hybridmodellen av) så jag har varit ute och åkt lite el-golf i pyjamas. Den accelererade snabbt och tog visst kurvorna bra, så vi fortsätter att köa och kör vår skämsbil från -96 så länge. Den som startas med hemlig kod och blinkningar, saknar tanklock och backspegel. Den, ja!

Och så ä n t l i g e n fick jag möjlighet att streama dubbelavsnittet av Homeland säsong 4! Mer behöver väl inte sägas? Bästa, bästa!

Nu funderar jag på vad jag ska göra imorgon. När jag inte sover. Surfa, gissar jag.

Bilder från 1:  Pinterest och 2:  SVT.

0

One Comment

  • Hem ljuva hem

    Vad klokt av dig att vila lite.. jag är inte fullt så klok, men jag kanske inte är lika illa däran som du är. Inte alls faktiskt. Du skulle följt med till H-backen….Jag är bara trött och inte alls konstigt när man jobbat två kvällar + haft kurs på sin lediga eftermiddag.. En fredagsstängning kvar innan vila. Kan vi inte klättra tillsammans du och jag? Ringrostiga bägge två… Vore ju skitkul. Kraaaaam Pia

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *