familjeliv,  livsstil,  mat & dryck,  weekend

The making & baking of life

Hej februari, du är väldigt välkommen! Januari var en riktig skitmånad men du kan aldrig bli värre! Lite tips på eventuella förväntningar från mig: snälla, snälla, sluta att snöa så förbaskat, vill sååå mycket hellre ha sol och barmark, bjud på semla varje dag och var bara en bra månad, är du go´!

I januari har vi bakat ganska mycket, både för att äta och för att jag behöver kakor att fotografera. Ungarna är ena hejare på att baka, med mig är det lite sämre. Lite. Eller så pass illa att Maken faktiskt häpnar när han kommer hem och hittar en kladdkaka som jag har bakat. “Du????” Ha, ja jag! Skitgod var den också!Och inatt har jag sovit med Lillasyster i famnen. Tycker att det är så vansinnigt mysigt och skulle nästan vilja göra tvärtom mot vad man ska och bara “Snälla, ikväll igen?” Ungarna växer upp alldeles för fort. Himla tur att inte jag åldras i samma tempo, hehe!
Träningsdagbok: Söndagar mellan kl 10:00-10:30 hatar jag spinning! Tycker att det är så in i h*vete jobbigt och så svettas jag som en gris (och jag svettas nästan aldrig annars). Men där vid kl 10:30, efter en halvtimmes slitsam pina när jag svurit att jag-gör-aldrig-det-här-igen, då händer det något. Andra andningen, över puckeln, you name it, men sen är det faktiskt jobbigt  k u l  och de sista 45 minuterna känns det så sjukt bra! Så är det  v a r j e  gång och jag blir så himla peppad av det! Ville bara få det sagt.

0

One Comment

  • hem ljuva hem

    Vilka fina bilder. Särskilt den sista. Bakning har förekommit i detta hem idag också. Här var det matbröd som knådats. Några semlor blir det inte jag köper om jag ska ha och som du kanske minns så delar vi på semlor maken och jag. Spinning ja det är lite trögt i början fast det tycker jag med all träning. Efter 20 minuter så är det roligt och skönt. Just nu kan jag knappt röra mig för fy vad ont jag har. hela höger sida är typ förlamad. Det får bli muskelsalva, värme och soffhäng. Kram Pia

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *