personligt,  söndagsbild

Söndagsbild #35 En famn höst

Morgonljuset är krispigt och luften sval när jag går upp. Jag letar upp både morgonrock och raggsockor men tänker att en brasa nog blir för varmt.

Jag tänker en massa annat också, i den där morgonstunden som är bara min. Då jag är alldeles ensam med mina tankar som får sväva fritt. Jag tänker och skissar på en fotografering av ett alldeles nytt litet liv som har kommit till världen. Och medan jag gör det, tänker jag att det här måste vara världens bästa jobb, att få göra det man älskar, som inte en känns som ett jobb!Jag tänker lite på att jag ju har andra jobb, också. Små barn som lägger sin hand i min och som jag håller hela dagen, genom lek, skratt, gråt, mat och vila. Och det är också ganska fantastiskt!

Så sveper jag min varma vetekudde om mina ömmande axlar och kokar en kanna nyinköpt te, valt med stor omsorg.

Trevlig söndag och glöm inte att titta in till Fabriken för att se flera söndagsbilder!
Sunday picture # 35 Autumn. I get up early to catch a moment of my own in the crispy morning light and the fresh air. I start to plan a newborn photoshoot and think about how amazing this job is, doing what you truly love! And I also think about my other job, guiding young children and holding their hands through a day filled with play, laugther, joy and rest. That´s amazing, too!  Now I´m going to sit down with my sore shoulders and have a cup ot tea. Don´t forget to visit Fabriken today!

0

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *