hemma hos oss,  personligt,  vår,  weekend

Söndag helst i en hög här

Igår drack jag afternoon tea med en fin vän i Villa Anna. Vi uppdaterade oss om allt som hänt sist, arbete, husbygge, barn, makar och föräldrar. Några vuxentimmar när de som bäst behövdes.Imorse sken solen och jag gick upp extra tidigt. Jag tog en promenad till gymmet, hade 75 min yoga, och promenerade sedan hem. Drygt 8000 steg senare ville jag landa i den här soffan. Eller rättare sagt, på den randiga kudden på golvet, som är min favoritplats. Jag sitter nästan aldrig i soffan längre. Min rygg mår mycket bättre av golvsittning.

Fast just idag vill jag ligga i soffan. Jag är ensam hemma och en deckare skulle sitta fint, på grund av känner mig inte alls bra. Känner mig sjuk, rent utav.

Men solen bara skiner och skiner och jag känner tvånget på mina axlar att man måste gå ut då. När den första vårsolen lyser lägger man sig fasiken inte i tv-soffan och mår dåligt. Man går ut och fixar cyklarna, så att dom är rullbara inför veckan.Inte en molntuss är det på himlen, heller. Solen kommer inte gå i moln och antingen är jag dålig människa och stannar inne, eller duktig människa och går ut? Alla dessa val…

0

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *