familjeliv,  livsstil,  weekend

Smashing sunday

Lördagen blev så fin att man skulle vilja göra om den, nu genast, men så blir det inte. Söndagen får bli fin på andra sätt.

Minus att jag började städa köket, lackade ur och tvingade upp samtliga ungar ur sina sängar och fick dom att bära ner ALL sin disk och handdiska det som inte fick plats i diskmaskinen, minus det, så var stämningen på topp. Maken åkte till tippen, Tonåringen laddade för säsongens sista inomhusträning och flickorna och jag drog in till Uppsala. Efter alla småbarnsår, då det varit så enkelt att bara åka iväg till någon av köpcentrumen utanför city, så har vi börjat återupptäcka Uppsalas stadskärna igen. Den staden är så vacker, det tänker man på när man inte vistats där så frekvent under de sista tretton åren.

Vi gick och köpte amerikanskt godis och sedan gick vi på bokrean. Eftersom flickorna är i ett läsflow nu, som till och med verkar smitta av sig på sonen, så lät jag dom hållas. Femtio procent av böckerna vi köpte var på rean, femtio var det inte. Men nu är jag så glad att böckerna faktiskt konkurrerar ut skärmarna, så då får det kosta!

Vi pausade på Moe Joe´s med kycklingwrap och dagens juice, spetsad med mycket ingefära. Genast kände jag att jag måste göra egen juice i helgen. Jag har ju äntligen fått tag i gurkmeja som ska testas med blodapelsin och morot. Och ingefära, förstås.Vi tog bussen hem, softade i soffan en stund innan killarna kom hem från träningen. Sen åkte vi tillbaka till Uppsala och åt middag på Koh Phangan. Sjukt gott, men åt Tonåringen fick vi köpa in två portioner eftersom han inte blev mätt på en… Kan vara så efter träningar ibland.

Söndagar, som varit vår softardag här hemma, byter nu skepnad till träningsdag. Lillasyster börjar på styrketräning idag, jag passar på att gymma och sen steppa och killarna kommer ha sina utomhusträningar samtidigt. Fullt ös från förmiddagen, alltså! Antar att vi får slappa på lördagar istället.

Instabilder tagna med Samsung S5

0

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *