familjeliv

Shoes in the hall

Äntligen på plats i vår hallen egen skohylla till barnen! Och milda makter,de ställer själva in skorna i hyllan!

Förra veckan tröttnade jag på skokaoset. Vårt skoställ var för litet för att 5 personer skulle kunna husera vardera tre par skor där. Alltså ställde större delen av familjen sina skor lite här och där i hallen. Plus alla barnens kompisar. Ett ständigt kaos…
Men så fick lilla jag snilleblixten, “nu får barnen ett eget skoställ, ett ordentligt, som rymmer många par skor”. Sagt och gjort, vi började leta på det stora varuhuset IKEA (suprise!) och hittade en hylla byggbar på höjden. Då det blev för högt (slog emot barnens jackor) så hade vi turen att hitta en bänk med dubbla skohyllor under (Tjusig). Så perfekt, 8 par skor får plats. Och med tre barn så ryms säsongens alla skor framme, resten får stå i garderoben tills det är dags för säsongsbyte.

ut med den gamla kistan som agerat sittbänk, och in med det nya! Passade ju så bra under barnens klädkrokar på väggen.
Och det gamla skostället? Jo, det räckte ju alldeles utmärkt till makens och mina skor. Återstår bara att måla om det och den gamla hatthyllan i matchande vitt. Det tar vi på bild en annan gång!
P.S. nr 1: Vill bara passa på att tipsa om hallens allra, allra bästa köp: påshyllan från Norrgavel! Egen påse till varje barn, slukar allt, need I say more?

P.S. nr 2: Slängde över ett fårskinn så som de gjort på IKEA men det gillade jag inte alls. Kanske en dyna eller ett par kuddar?

P.S. nr 3: Ser ni de gröna skorna? Storebrors nya skateskor


0

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *