familjeliv,  sommar

Så sorry, folks

Följande utspelade sig igår kväll vid middagsbordet:

Lillasyster: “Pappa, mamma har klippt sig!” Pappan: “Haha, näää hon har färgat håret!” Lillasyster: “Neej,  hon HAR klippt sig också!” Pappan: “Oj. Jahaaa… Vad fint!”

Så mycket för gårdagens stora håroffer till väderguden. Om högre makter är en man så hyser jag inte mycket hopp om vädret. Sorry folks, blir antagligen en regnig midsommar, men jag gjorde vad jag kunde.

Regn eller ej, imorgon är det i alla fall midsommar. Har man en lite trög mamma som inte lyckas beställa hem fakepiercing i tid, så är det ju himla tur att mamman har kollegor som kan förse barnen med sånt. 10-åringens midsommar är räddad!

Avrundade eftermiddagen med nämnda 10-åring och 8-åringen på City Gross. Vi var inte ensamma där. Det fanns inga vagnar kvar. Det fanns ingen ledig scanner. Det var trafikkaos. Det tog två timmar att handla och jag var svimfärdig och sötsugen. Men köpte inget godis. Stolt över det. Också stolt över att jag behöll ett hyfsat gott humör, aldrig svor och lyckades ta mig ut från parkeringen utan att krocka.

Känner dock viss lättnad över att denna dag snart är slut.

Fotograferat med Samsung S5 

0

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *