Hållbar | Holistisk | Medveten | Inredning

down sizing
Inreda med Intention

Du är värd ett harmoniskt hem!

Jag har en holistisk syn på inredning och hämtar många av mina verktyg från Feng Shui, en mer än 3000 år gammal lära om hur vi uppnår balans i livet.

Idag omsätter jag delar av den läran till det moderna livet.

Det gäller t ex färgers betydelse för hur vi mår, att möblera utifrån kraftpostion för att slippa uppleva onödigt obehag, men också hur vi placerar detaljer så som t ex speglar, textilier och symboler, och hur vi kan arbeta med ett positivt energiflöde.

Mitt mål är inte bara att skapa en vacker och balanserad inredning, utan att ge ditt hem en värdig och trivsam känsla som du vill stanna kvar i!

Feng Shui handlar om enkelhet och balans och är applicerbart överallt, oavsett inredningsstil!

Varmt välkommen hit!

 

Små förändringar i miljön, kan leda till stora förändringar i ditt liv!

 

Matbord_5057

Story & Tjänster

Storyn om hur A Little Bliss föddes ur en livskris som gjorde att jag tydligt fann mitt varför och mitt ikigai.

De tjänster jag erbjuder under taket på A Little Bliss handlar alla om att skapa en hållbar inredning och en plats där just du får må som bäst. Oavsett om du tar mig till hjälp, eller vill lära dig mera för att skapa den platsen själv.

Erbjudande: januari till maj 2021 erbjuder jag konsultationer kring arbetsplatser hemma, till förmånligt pris. Läs mera HÄR!

HÄR kan du läsa mera om hur jag jobbar.

 

Genom att inreda medvetet kan vi skapa ett positivt flöde av energierna och stärka de intentioner vi sätter upp i livet.

 

A Little Bliss Letters

Då och då, när andan faller på, bjuder jag på uppdateringar, reflektioner och Feng Shui-tips! Signa upp för att inte missa något!

PS Om du inte får något bekräftelsemail, vänligen kolla din skräppost!

japandi_5091