mat & dryck,  New York,  resa

Pappas flicka

På Lillasysters dopdag shoppar vi hela vägen till Macy’s. Sen shoppar vi på Macy’s också, förstås.

Vi delar på oss, killarna drar iväg och tjejerna går med mig. Det är roligt så länge vi shoppar till tjejerna,  tycker Lillasyster. Så fort mamman vill titta på något suckas och stönas det eller så försöker Storasyster se vilken potential plagget har att kunna delas lika mellan henne och mamman.

Till slut parkerar mamman flickorna hos pappan och sonen på Starbucks, och drar iväg själv. På en och en halv timme hinner pappan ringa två gånger. ..

Lillasyster fick iaf en fin klänning som hon ska ha på skolavslutningen. Och så klart när vi äter dopdagsmiddag. 

Vi går tillbaka till irländarna och pappan beställer in ostron, för det har Lillasyster önskat hela veckan. Mamman har tyckt att det varit lite onödigt dyrt.

Men det här är pappas flicka ❤.

Sen äter hon musslor. Tror att den ungen har levt på skaldjur sedan vi kom hit. Någon hamburgare har hon stoppat i sig, annars bara musslor av olika slag. 

Storasyster beställde ribs som hade räckt till tre personer. Hon åt upp det mesta själv men fick lite assistans av sin pappa med det sista.

Så dopdag i NYC; vi shoppar och äter. Sämre kan man ha det.

0

One Comment

  • Hem ljuva hem

    Åhhh så mysigt ni har det, god mat, massor av upplevelser och så varmt + shopping. Om jag är avundsjuk??? Näää inte alls, vi har ju så kallt här och shoppar inget alls. En dag i Gredelby hagar är ju nästan detsamma.. Fniss! ha det fint vännen. Kraaaaam Pia

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *