hemma hos oss,  höst

På måndagen

I vårt hus håller vi ca 25 grader, för att hålla mamman i familjen på bra humör. Lägre temperatur är odrägligt *hälsar bortskämd i-landsmamma i sina bästa år*

Nu har vi dock fyllt på vedförrådet, så att vi klarar oss hela vintern. Och för att få elda i kaminen, så har jag motsträvigt gått med på att sänka temperaturen, lite. Till kanske 23 grader? Eldningsvänligt? Om det är vi inte helt överens, men vi har gått halva vägen var.

Så på måndagskvällen eldar jag för glatta livet. Detta på grund av sänkt rumstemperatur, samt att moppemeckande son tyckte att köksdörren kunde stå öppen hela eftermiddagen medan han sprang in och ut efter verktyg. Så kom hem till ett utkylt hus. Kastade genast in några vedträn, och nu, ett par timmar senare, har jag börjat bli människa igen!

Måndag morgon gick jag upp tidigt och tränade. Äntligen en god vana, som jag tar tag i igen.

Ett pass Soma Move senare, var jag betydligt mer redo att möta veckan, än vad jag var i söndagskväll. Då ville jag bara krypa under täcket och gömma mig. Gärna gråta en skvätt, också.

I övrigt tar jag kväll och låter Maken och äldsta dottern laga maten, som jag så smidigt veckohandlat via ICA online. Att hämta upp en färdigpackad ICA-kasse efter jobbet på måndagar, har blivit ännu en god vana.

I övrigt försöker jag ha bomull i öronen och ignorera att min förstfödda bebis, plötsligt blivit 1,85 lång och står och pratar om att skaffa lätt motorcykel. NOPE! Låt mig tro att du är min lille, lille pojk, ett tag till. Snälla!

0

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *