livsstil

Nystart, jobb och julmusik

Vi har gått in i september månad, och jag tänker låta bloggen vara här och nu, istället för att blicka bakåt på all tid som gått sedan de senaste inläggen.

Jag har gått in i sensommar och höst fylld av energi, och med en känsla av att vara precis där jag vill vara!

I badrummet satte jag upp en tavla med ett nygammalt motiv. För mig representerar den här tavlan att allt är möjligt och att världen ligger för dina fötter! Och man ska verkligen inte underskatta kraften i att inreda med symboler! För varje morgon nu, så står jag i badrummet och tänker “a l l t är möjligt”! Och jag tror att det har spelat in i många av de roliga saker som hänt på sistone.

Till exempel så bestämde jag för att jag behövde utmana mig själv mer, och hoppade på en utbildning (online) under hösten där vi bl a kommer att träna på att vara framför kameran! Vad har jag gjort?, tänker du. Det tänker jag med… Men det ska bli så sjukt kul!

Sen bestämde jag mig för att pitcha min idé om en kurs i medveten inredning, som egentligen föddes innan pandemin. Sedan fick den ligga i dvala, även om vårt worshopmaterial bygger en hel del på det material jag då tog fram. Och jag är så glad över att Medborgarskolan gillade idén och gick all in ihop med mig! Idag har jag intervjuats och filmats för bl a sociala medier, så kanske dyker jag upp på ett instagram nära dig? Att få djupdyka in i Feng Shuins magiska värld med ett gäng deltagare, ska bli sååå kuuuul!

Och i företaget jobbar vi järnet just nu! Så mycket kul på gång även där; visningsbostad, flera projekt åt privatbostäder och ett stort hemligt projekt, som ännu inte gått helt i lås!

På morgnarna spelar jag julmusik, och tänker inombords att för mig är det ett bra tecken att jag spelar den musiken redan nu. Då är jag på en bra plats!

Pusha gärna hjärtat om du gillar!

 

6