personligt

Men tack!

Vill bara sticka in huvudet och säga TACK för all fin respons jag fått på de senaste inläggen här. Både i kommentarer här och på sociala medier, sms och irl. Så kul att de uppskattas.

När jag startade den här bloggen i april 2011 (!!!) var syftet att den skulle handla om inredning och att jag skulle visa andras bilder. Ganska fort blev den mer av en dagbok och mitt eget fotointresse tog överhand. Så många inredningsbilder från andra blev det inte och jag drev ju t o m enskild firma som familjefotograf under ett par år, se gallerier här, här och här.

Men under hösten har jag funderat mycket på bloggens vara eller icke vara. Det har inte gått lika lätt att skriva inlägg längre, ofta har det känts platt och ytligt. Min frukost och mina kuddfodral var plötsligt inte så roliga att blogga om, hehe… (Fast tycker att det kan vara kul att läsa om hos andra).

Även om jag skriver för min egen skull, så har jag under det senaste året också kunnat använda bloggen som en plattform för att hjälpa och stötta andra, t ex genom min behandlingsresa #victoriasberättelse.

Men att skriva om det som ligger mig väldigt varmt om hjärtat nu, Feng Shui, vardagsekonomi, må bra och ett enklare leverne har fått mer och bättre respons är något jag skrivit om tidigare. Det är också något som känns relevant för mig att skriva om. Så kanske är det här jag landar?

Stort tack för att du tittar in och hänger med!

 

Pusha gärna hjärtat om du gillar!

13

One Comment

  • villa Ryttarängen

    Det svänger i bloggandet tycker jag med. Vad jag startade med är inte alls samma sak som nu. Tänker också att det som händer i livet har stor betydelse på ytan eller djupet i själva skrivandet. Vare sig man varit med om sjukdom, sorg eller glädje så påverkar det ju sinnet och tankarna. Fortsätt som du gör tycker jag. Feng shui är intressant och måbra eller enklare leverne är högaktuellt och så viktigt. Älskar ditt palettblad. Toppar du tro? Jag gör det i alla fall.
    Kraaaam Pia

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *