blommor & trädgård,  familjeliv,  livsstil

Måndagar vi helst glömmer

Morgonen började så härligt på gymmet klockan 06:45! Så skönt att börja dagen så. Sen var det slut på härligt.

Dagen kan sammanfattas i ett ord: stress. Sen kan man lägga till irritation och Big Bang-huvudvärk. Det fanns ingen tid att andas. Jag körde som en galning tur och retur till Uppsala. Efter jobbet körde jag som en galning till stallet. Försökte svara på ett sms som kom i bilen. Det gick inte bra. Bestämde att jag ville leva istället och svaret fick vänta någon timme. På grund av det: mera stress.

Körde på en sten med Bilen Som Icke Är Min. Lipfärdig över det ett tag men slutade sedan lipa och svor istället. Det kändes bättre.

En häst försökte bita mig många gånger. Just nu: vill inte se en häst igen i hela mitt liv! A L D R I G ! ! !

På vägen hem vrålar en unge: “ÄLGAR!” och jag blir alltid så jävla rädd när hon gör så (vi ser ofta älg längs den vägen). “VAAAAR??? Höger??? Vänster???” “DÄÄÄÄR!” Då blev jag förbannad på ungen för att hon alltid glömmer bort höger och vänster när hon blir stressad och att hon glömmer bort att jag är jätterädd för att krocka med en älg. Och sen såg jag dom också. Sex stycken älgar, ganska nära, till VÄNSTER. Barnet sa att det var mitt fel att hon inte kom ihåg höger och vänster när hon stressas, jag sa att så var det inte. Vi blev osams. Barn nummer två instämde i att det omöjligt kunde vara mitt fel. Så blev dom osams.

Resten av vägen hem: sa ingenting. Ville: krama en kudde och grina lite. Kände: det kanske är mitt fel…
Just nu: mindre stressad men vill fortfarande krama den där kudden. Har grym träningsvärk. Den påminner mig i alla fall om det som var bra idag.

Jag vet att kommer att kännas bättre. Inte deppa ihop. Kanske är det bättre redan imorgon?

0

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *