blommor & trädgård,  finheter,  tips,  vår,  weekend

Majsöndag

Idag vände äntligen det jobbigaste efter den sista behandlingen, och livet började kännas lite bättre igen.

Regn och t o m snö, har inte lockat ut mig under de senaste dagarna, utan jag har kurat inne med illamående och ont i magen. Men idag tittade solen fram, och snön var borta, så då tillbringade jag förmiddagen i trädgården med Maken. Krattade, snyggade till i rabatterna och andades lite friskt luft igen! Så härligt!

Jag passade också på att plocka ihop en liten bukett av trädgårdsblommor, som fick hamna på köksbordet.

Men den luktade tydligen illa, enligt 12-åringen… Aja, fin är den alla fall.

Har det någonsin gått ett år då jag inte har dokumenterat körsbärsblommorna? Tror inte det, va?

När jag gick in för att äta lite lunch, passade Sonen på att visa upp sin brunch, som han precis skulle hugga in på! Äter han oss ur huset? JA!

Mellansyster är mera måttlig, två kiwis och två glas kombucha.

“Unna dig något, nu när du har klarat av allt det här!” sa sköterskan när hon drog ur min picc line. Och hemma låg det faktiskt ett paketavi, som Maken hämtade ut åt mig någon dag senare. Jag får visa bättre en annan gång (är inte riktigt på humör för outfitsbilder) men det här var något som var värt att vänta på! Så långt ifrån beställningar som man klickar hem, och som sedan ligger i brevlådan dagen därpå.

Från Litauen, notPerfectLinen , beställde jag linnekläder för någon dryg månad sedan. De sys sedan upp för hand och som kund kan du själv påverka eventuella ändringar i modell, justera fickor mm. Vilken kvalitet det var! Sååå värt väntan!

För tillfället är deras Etsyshop stängd, men öppnar på måndag igen. De stänger regelbundet ner, för att hinna med sina ordrar. Jag kan nog skriva ett eget inlägg om detta, för här kommer jag helt säkert att handla igen. Kläder för livet!

Fin söndag till dig som tittade in här!

0

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *