#victoriasberättlse,  bröstcancer,  mobilbilder,  personligt

Look good, feel better

Idag var en bra dag, på så många sätt! Jag vaknade utan värk, och kunde ta mig upp ur sängen utan rulla ner på golvet först! Framsteg från igår!

Och när allt känns så där bra, då får man passa på! Jag bakade bananmuffins till frukost åt barnen, som serverades med ett glas kall O´boy. Onyttigt, men lite smörig kompensation för denna helg, då de mest har fått ta hand om mig.

Och eftersom jag kunde röra mig idag, så körde jag ett trettio minuters pass Soma Move, via Yogobe. Lite får man anpassa efter dagsform, men så är det ju alltid. Och det här var ett ganska basic pass, vilket passar bra utifrån min dagsform!

Efter lunch fick jag skjuts av mamma och pappa in till sjukhuset. Dags för roligheter!

Ja, faktiskt! Två timmar med Look good Feel better , som är hudvårds- och makeupkurser för kvinnor med cancer. Det var ett väldigt fint tillfälle, både att träffa andra med bröstcancer (för det var det de flesta hade) och att få lite fördjupning i det här med smink. Sistnämnda är inte min starka sida, om man säger så.

Förutom att vi fick utbildning, tips och råd, t ex hur man sminkar ögonbryn när man tappat dem mm, så fick vi också allt smink vi använde. Det vill säga en hel goodiebag med hudvårdsprodukter och smink! Jag kan lova att jag aldrig någonsin haft så många olika produkter samtidigt! Så oerhört generös gåva! Och så himla rolig och fin stund!

Här är jag färdigsminkad. Läppstiftet var kanske inte riktigt i min färg, och min foundation behöver jag blanda upp med en mörkare, men så här sminkad har jag nog inte varit sedan jag gifte mig. År 2002…

För en 43-årig sminkrookie som mig, så fick jag många användbara tips på hur jag kan bättra på, både det ena och det andra. Återstår att se om ögonbryn och fransar kommer att falla av. I gruppen hade alla faktiskt dem kvar, vilket visst var ganska så ovanligt.

Kul att se att ca 2/3-delar körde peruk, och resterande som jag. Au naturel.

0

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *