familjeliv,  fira

Ljuspunkterna i november

November må vara årets mest avskydda månad (finns nog ingen månad det gnälls så mycket över i sociala medier) men hemma hos oss firar vi två födelsedagar i höstmörkret. Först ut var Lillasyster, som tog klivet från Tweenie till Teenie, på riktigt!

Om det inte vore så att jag fött henne själv, så skulle jag nog ha trott att hon varit tonåring ganska länge, typ ett par år. Nu vet jag dock ganska väl att hon är just precis 13 år fyllda. Och jag skulle kunna skriva spaltmeter om den härliga unge hon är och alla hyss hon hittar på, men det vet jag att hon inte vill.

Nöjer mig med att säga att hon ville ha pappas croissanter med färskost och parmaskinka till frukost, och sen bara frukt, frukt och frukt. Kanske ett och annat bär, också. Det var därför vi fick trycka ner ljusen i en ananasskiva 😉 Tårta verkar inget av mina barn vilja ha längre. Mormors sushi däremot, det ville hon gärna ha! Så det fick hon till middag.

Vi firade henne som det anstår en en nybliven tonåring, alltså med presenter som hoodie nr 105 i ordningen och sweatshirt nr 110, typ. Såna kan man tydligen aldrig få för många av, speciellt inte i färgen vit, grå eller svart.I helgen fortsätter vi med musikal och restaurangbesök och på söndag tar nästa firande vid. Alla pappors Fars Dag!

Trevlig helg!

PS Pusha gärna hjärtat om du gillar.

8

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *