familjeliv,  fira

Life in mars

Den första veckan i mars har vi firat att Storasyster fyller 11 år! Mellanbarnet, storasystern och lillasystern och dottern. Hon är allt!

Vi firade med pannkaksfrukost och sushimiddag med marängswiss eftersom hon “inte gillar tårtor!”. Kan hon verkligen vara mitt barn? Älskar tårtor!Av sin syster fick hon chips och teckningar. Av sin bror fick hon en kram.Av sin mamma och pappa fick hon sin första systemkamera, för detta barn älskar att fotografera och redigera. Sånt ska uppmuntras! Och så fick hon en växt som ska tåla att vara utan både solljus och vatten lite längre perioder. Bara ifall att hon skulle brås på sin mor när det gäller gröna fingrar…

Av sin mormor och morfar fick hon ett så vackert handsmycke att hennes mamma tänker låna det varje gång hon ska på fest. Av morbror fick hon en egen hårddisk så hon kan sitta vid Mac:en och redigera i Photoshop utan att blanda ihop sitt med mammas grejer.
I marängswissen satte vi elva ljus som hon blåste ut i nästan ett utblås, och önskade sig något som hon vägrade tala om vad det var. Några hemligheter ska man väl få ha när man är 11 år. Tycker hon, alltså!

0

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *