blandat

Krysantemum och liljekonvalj

Just nu är jag trött på vita väggar. Inte överalllt,
men i hallen vill jag mötas av krysantemum när jag kommer hem.
Och jag vill gå och lägga mig i en dunge av liljekonvaljer i sovrummet.

Just liljekonvaljer var blommorna i min brudbukett,
så det skulle kunna finnas en romantisk touch där.

Kan nå´n bara komma hem till mig
 och smälla upp de där tapeterna, tack?
chrysanthemum and Lily of the Valley
I want a floral hall, full with chrysanthemums, to meet me when i get home and I´d like to go to bed surroundet by Lilies of the Valley. How wonderful that would be!  Can someone please just come and do the job for me?
0

6 Comments

 • Pia Gustafsson

  Konvaljerna är ju underbara, och den andra passar säkert där du valt att ha den.Om du bara ska ha en fondvägg så kan jag komma näst,nästa torsdag efter 12.30. men det kommer att bli dyrt, väldigt dyrt! Ha!Ha!Det är ju en sorts blandning av trädgård och inredning. Kraam!

 • Kristina

  Vilka vackra tapeter du har valt! Vi har Franks Eldsblomma i hallen och jag är så glad över den! Det behövs lite färg i tillvaro!

  Hälsningar,
  Kristina

  PS. Rotavdrag är en suverän sak!!!

 • min tekopp

  Krysantemum tapeten är ju helt underbar, sen sådan skulle jag oxå kunna tänka på i vår nya hall. Tjusigt! Hoppas att du väljer någon av dem.

  Kram

 • some kind of wonderful

  Ljuvliga!!
  Ja, vårt sovrum är ju fixat och det hade ju varit trevligt som du skriver att mötas av en härligt hemtrevlig tapet när man kommer hem : ) Här är det med mycket vitt..

  Kramkram!

 • Pållan

  Underbara tapeter. Jag själv funderar på att tapetsera hallen i huset som vi flyttar in i på lördag med Svenskt Tenns tapet Vårklockor. Fint till ett förövrigt vitt hem. Trevlig kväll önskar Pållan ; )

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *