blommor & trädgård,  böcker,  familjeliv,  personligt,  sommar

Kärlek i augusti

Den bekymmersamma rynkan till trots, det här är månaden då Livet bara är ljuvligt, vi lever här och nu och njuter av att vardagen kom åter, fast med sommaren i släptåg.Fina augusti: När sommaren kom på riktigt och svepte bort minnet av ett regnigt och kallt juli. När luktärterna slog ut och kvällarna var varma och mörka. Det är månaden då jag skippar raggsockor och ullkofta, lycka!Kärleken större än livet: Varje dag, varje minut är jag glad över att ha få vara mamma åt de här tre. Trots alla stunder när jag sliter mitt hår över deras upptåg, så skulle livet vara tomt utan dom.
Till mig själv: Runt halsen bär jag nu safiren jag fick i morgongåva av Maken, och silvertags i läderrem, som jag köpt hos by Mile, med barnens initialer och födelsedatum stansade. De närmast mitt hjärta, alltid med mig. Och jag mixar guld, silver och läder. Tänker att jag är för gammal för att bry mig om hur det ska vara. O m det ens ska vara.Till Storasyster: Hon fick vänta i ett år, för att vi skulle se att hon inte skulle ändra sig. Sen fick hon den till slut, som present på sin dopdag den 6 augusti, ett frisörbesök och en efterlängtad ombre i det långa håret. Min stora flicka! Och plötsligt fick jag lust att färga mina toppar lila. Den som lever får se.Den har landat: Studsmattan har tagit plats i vår trädgård. Så gräsligt ful, men uppskattad. Den ronden vann alltså barnen.

Bild via

Boken: Jag har väntat länge på att den skulle komma ut, men nu ligger den på mitt nattduksbord, Av egen kraft, och jag läser den långsamt, dessa sena augustikvällar. Vackert, djupt och tänkvärt. Jag följer Agneta Sjödin på instagram (@agnetasjodin), ett riktigt feelgoodkonto. Boken går i samma anda.

Bild via

Ragdoll LA: Vad vill jag inte ha? Som en sucker för mjuka, sköna kläder och största anti-jeans-supporter (klarar inte av att ha stela jeans på mig, huva!) så kärade jag ner mig i Ragdoll LA, vill ha allt! Jag följer även Ragdoll LA på instagram (@ragdoll_la), bara för att kära ner mig ännu mera…

 

0

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *