familjeliv,  livsstil,  weekend

Kaoset i mitt huvud

På söndagen har Maken hunnit med tränarutbildning, Storasyster har nästan läst ut sin bok, sonen har haft fotbollsträning, Lillasyster gruppträning och själv gymmade jag. Vi klämde också in ica och återvinningen och nu är vi jättetrötta. Ingen vill laga mat, så några äter chips. Själv tog jag tre skedar jordnötssmör så var jag mätt. Men eftersom jag är den enda vuxna hemma så känns det som jag får styra upp det här. Tyvärr.

Skulle mycket hellre ligga kvar i soffan och lyssna på podd och läsa min hemska mordhistoria. Lillasyster undrar varför det alltid är flickor som försvinner i böckerna? Jaaa, varför? För att det oftast är dom som försvinner i verkligheten med? Jag vet inte. Men nu är snart tre flickor försvunna, så jag vill hellre läsa bok än laga mat.Dagens bästa känsla är i alla fall träningsvärken! Jag är inte nöjd med hur jag fick (eller inte fick) ihop veckans träning totalt, men väldigt glad över att ha tagit mig till gymmet tre gånger (plus två gruppass)! Mitt träningsmål i år är att någon gång i alla fall kunna lyfta lite tyngre än jag gjort hittills. Ska låta mina klena armar jobba lite mera på gymmet nu. Ska låta armarna gör det dom hatar, tills dom älskar det. No mercy!Imorgon flyger Maken till Boston för en veckas jobb igen. Tror inte vi riktigt tänkte till när vi sa att det här var en okej vecka att jobba från Boston. I alla fall kan vi inte ha tittat i våra kalendrar alls. Nästa vecka hade varit ungefär 7 gånger bättre (för sju dagar har veckan).

Men men, nu är det så här. Barnen och jag har haft familjeråd, sonen och jag har synkat våra träningstider, när jag ska hämta och lämna, när han ska träna, när jag ska träna, vilken buss han ska åka, när flickorna ska rida, när en ska dansa och den andra träna, när dom ska på kalas, när vi ska hinna ses allihopa. Toppade det med att komma på att jag har ett kvällsmöte och ett morgonmöte, plus att jag skulle börja tidigare en morgon och jobba senare en eftermiddag. Matlådan ska hinnas hämtas i Uppsala innan ridningen och så ska vi ju sälja tulpaner till Storasysters klasskassa. The chaos in my head… Längtar redan nu till fredagkväll och fredagsmyyyys!

På lördag landar Maken, då ska Lillasyster på Turbokalas, vi ska på 40-årsfest med mormor och morfar som barnvakter och dagen efter ska Maken på heldagstränarutbildning klockan åtta igen. Så var det söndag igen, hehehe! Livet, också kallat ekorrhjul…

0

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *