fira

I den bästa av världar och med de finaste av vänner

I den bästa av världar och med de finaste av vänner firar vi ut 2013 och in 2014. Och med en dag som börjar med en nyårskamp mellan barn och vuxna, där första grenen är spotta kolanapp och den sista är gör-om-din-lagkamrat-till-mumie-med-toapapper och så några vändor spökboll på det, så tycker barnen att det är den bästa nyårsaftonen någonsin.Vi lagar mat, pratar och äter gott. Ljudvolymen är hög men hjärtlig och det är nära till skratt och jag tänker senare, när vi vandrar hem i natten, att jag har firat nyår med de här människorna i nästan tjugo år, och Maken ännu längre än så. Och våra barn har alltid firat nyår tillsammans. Det är fint!
Inför tolvslaget går vi ut i en rå och fuktig nyårsnatt. Hela byn smäller och röken ligger tät när vi ansluter oss och tänder på våra fyrverkerier. Huruvida vi skulle ha dem eller inte, var ett ämne för diskussion hemma hos oss. En diskussion som jag gick förlorande ur. Men det är vackert och barnen tycker att det är roligt och jag hoppas att vår kanin hemma inte är rädd. När vi tittar till honom senare på natten är allt i alla fall ok.Jag ger inga löften i år, det har jag nog inte gjort på länge. Men mål och visioner tar form i mitt huvud och jag hoppas att detta ska bli ett bra år, på alla sätt.

Ett par mål är att komma igång med träningen igen (och jag har tjuvstartat), att säga ja mer än nej, att vara mera i nuet (som jag alltid kämpar med), att ha lite mera disciplin så jobb och fritid inte flyter ihop och så att fortsätta tänja på mina gränser och våga det jag vill. Och de målen räcker nog, jag har en känsla av att de kommer att utmana mig mer än väl.

God fortsättning!

signatur

In the best of worlds and with the best of friends. Here are some pictures from my new years celebration with friends. And I just realized that I have been spending the last 20 New Years Eves with these people and my children all their New Years. That´s amazing!

0

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *