hemma hos oss,  vår

I all sin prakt

Efter närapå tolv och ett halvt år i vårt hus, var det dags att ge det lite kärlek, i form av en ommålning. Huset tackade för presenten och såg genast mycket gladare ut, och nästan tolv år yngre, också!

Villa Sundborn är grått med vita knutar, vit balkong och vita foder runt fönster och dörrar. Gissa vilken färg det gick åt mest av?

Svar 50/50. Alltså nästan lika mycket vitt som grått. Innan gissade jag helt klart på mera grått… Och nej, det vita staketet runt omkring, målade vi alltså inte!

Maken har stressat länge över denna ommålning, själv såg jag inte riktigt behovet, faktiskt. Men om man tittar på mobilbilden här nedan, som är från i vintras, då ser faktiskt även jag behovet av uppfräschning. 

Balkongräcket fick vi bygga nytt, på grund av ruttet. Så helt klart hade Maken en poäng i att detta egentligen borde ha gjorts ett par år tidigare!

Men nu så, huset får stråla ett antal år i full prakt, innan det är dags för en vända med målarpenseln igen. Kanske inte om tolv år, vi säger väl tio, då…

0

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.