vardagsrhmsinspo Feng Shui
Lägenheten

Hösten 2021 | uppdatering

Om en vecka är det advent och november månad går mot sitt slut. Så mycket har hänt sedan sist jag uppdaterade bloggen.

Här kommer en snabb update och lite mobilbilder:

Vi flyttade in!

köksinspo feng shui

Corona må ha försenat oss, men i början av oktober flyttade vi in i lägenheten. Det blev hemma från första stund, och vi älskar livet i stan.

Efter inflytten kämpade vi fram till den 15 november med att flytta ut från huset. Och trots ett och ett halvt års rensande, och att vi avslutade med att hyra 10 kubikmeter container, så var det ett slit in i det sista.

kök japandi Feng Shui

Men nu, sista veckan i november, är lättnaden total. Nu bor vi här!

På ett enda ställe, i en lägenhet på totalt 107 kvm, varav vi bor på ca 80 kvm, och sonen med flickvän huserar på resterande i uthyrningsdelen.

samsung the frame Feng Shui
IMG_0645

Victoria med C

Under hösten gjorde jag slag i saken som jag tänkt  på i en hel livstid. Jag ändrade äntligen stavningen på mitt namn: Viktoria blev nu officiellt Victoria.

Sedan jag lärde mig stava mitt namn själv, så har jag stavat det med C, hos skatteverket har det dock stavats med K hela tiden.

Varje gång jag bokar en resa måste jag komma ihåg att stava med K, så att det ska stämma med passet. Och under cancern gällde det att alltid komma ihåg att stava med K i alla papper som hade med vården att göra. Då bestämde jag mig för att jag definitivt skulle ändra till C, när sjukdomstiden var över. Men sedan tog det ändå till hösten 2021 innan det blev av.

Men äntligen stämmer namnet med mig, och jag har tagit ännu ett symboliskt kliv från sjukdomen.

Jag sade upp mig och startade AB

M och jag. Hösten 2021 sade vi upp oss, startade ett aktiebolag ihop och MOVI Design och Interiör föddes.

Vi bestämde oss för att följa hjärtat och satsa allt på drömmen. Livet har ställts på sin spets mer än en gång under de senaste två åren. Att vi skulle fortsätta i samma hjulspår, med söndagsångest och känslan av att aldrig räcka till, var inte längre ett värdigt alternativ.

Nu designar vi vår nya vardag och har inte ångrat oss en sekund!

5

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *