familjeliv,  höst,  tips

Guldkant och fyra tips

Det är onsdagkväll och två av barnen har föräldramöte och det tredje har utvecklingssamtal. Man älskar inte alltid när allt läggs på samma kväll. Samtidigt.

Men vi delar upp oss, Maken och jag, och sonen fixar sitt samtal själv.

I köksfönstren är det sensommar med rönnbär och solrosor. Och på morgonen när jag går upp är det mörkt, så jag får tända stearinljus. Jag är ett höstbarn som inte har några större problem med att sommaren går mot sitt slut och hösten är i antågande.

Solrosorna fick jag av Maken i måndags kväll, när jag stod och rensade svamp. Rensningen hade väl inget med det att göra, ville bara poängtera att jag gjorde det, och att det tog timmar!!! Dock var det snälla Maken som plockat svampen och köpt blommorna! Så måndagskvällen fick guldkant av en oväntad bukett och kantarellpasta! Så borde alla måndagar vara.

Idag tänkte jag också tipsa om tre favoritbloggar och ett instagramkonto som är bra!

Krickelins blogg har jag ju läst hur länge som helst. Älskar bilderna, hennes hem i alla blå nyanser och texterna som blandar högt och lågt. Hon får mig att vilja flytta till Varberg och börja vinterbada.

Sofia Wood har jag följt många år på instagram, men nu bloggar hon också, och hon gör det så bra! Här är det stor blandning på ämnen, personligt och inspiration, men med en väldigt varm och generös ton, som också genomsyrar kommentarsfältet. Tycker väldigt mycket om att titta in hos Sofia.

Och så Nannas blogg, som beskriver en vardag som inte liknar min, men som jag tycker det är så viktigt att faktiskt komma ihåg är verklighet för många. Läs t ex det här och det här inlägget. Lova att du gör det!

Till sist, följ @cancerkompisen på instagram! Tänkvärda och klockrena texter och illustrationer! Alla som levt med cancer på ett eller annat sätt kommer att känna igen sig. Och le.

Hoppas att du hittar något du gillar!

PS Tryck gärna på hjärtat om du gillar…

9

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *