personligt

Gröna vågen

Just nu pratar vi mycket om att flytta ut på landet. Dit där utsikten inte studsar mot en husvägg och vidderna ligger fria. Där man kan duka upp under ett träd och titta på stjärnorna hela natten. Idag lockar det så mycket mera än svenssonliv i villastaden eller lägenhet i pulserande stadsbrus. Fast imorgon kanske det är annorlunda. Och ändå, jag tror att vår plats på jorden är precis här, där vi är just nu. I alla fall i just denna stund.

Men visst är bilden alldeles ljuvlig?

Japp, skulle gärna kliva in i den här bilden!

Bild av Beth Kirby, Local Milk blog

0

3 Comments

 • Maria

  Visst har landet sin tjusning, helt klart! För att inte tala om vid havet… Det är väl det där med skjuts och bekvämligheter som kan bli knepigt när det finns hemmaboende barn med i bilden. Jag drömmer om att bo på landet med övernattningslägenhet i stan, när alla barnen flyttat ut.
  Härlig bild!
  Kram/Maria

 • min tekopp

  Utsikten är verkligen magnifik och jag känner sannerligen igen mig i den där längtan, jag längtar varje dag ut till landet, ut till vidderna, ut till trädgården utan grannar. Jag hoppas verkligen att vi hittar dit ut snart.

 • Hem ljuva hem

  Jag har ju vuxit upp i höghus, levt min barndom i trapphus och hiss-schakt. Delat sandlåda med hundra andra barn i förort till Sthlm. Jag har väl inga direkta men .. Fast mitt liv på wishcan är o-bytbar. Jag älskar att bo på landet fast jag måste pendla, älskar tystheten, naturen och utsikten. Älskar att odla mina grönsaker lite mindre fria från miljögifter. Älskar ditt bildval Kraaaam Pia

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *