familjeliv,  personligt,  tips

Fint från igår

När jag nu har tid, är det roligt att fixa en ny header till bloggen och uppdatera fb och instagram med detsamma. Kanske har jag för mycket tid just nu, hehe… Eller inte.

Jag har jobbat en hel termin nu, och märker hur jag fallit tillbaka i en del gamla hjulspår. Sådana som jag aktivt valde bort när jag var sjuk, och verkligen inte vill tillbaka till. År 2020 får inledas med att återgå till ett enklare och mjukare leverne. Det handlar både om att aktivt välja men också att aktivt välja bort! Det var en av anledningarna till att jag bytte namn på den här bloggen efter sommaren. Blir lite arg på mig själv, för att jag så lätt föll tillbaka i ekorrhjulet.

Men det är aldrig för sent att ändra sig.

Foto: L Glosemeyer

Middag på Byblos

Igår tog vi lilla familjen in till Uppsala och åt avsmakningsmeny på Byblos. Libanesiskt. Så. Gott.

Älskar att min ungar älskar nästan all mat. Älskar också att de alltid är beredda att smaka all mat. Tredje älska på att se dem njuta så mycket av sådan här mat (eftersom jag själv gör det oförskämt mycket).

Spark joy

Också stort älska på min nya vinterkappa, Stella från Didriksons. Om jag någonsin undrar hur det känns när ett plagg så att säga “spark joy” (konmari) så behöver jag bara tänka på den här kappan. Det är som att svepa in sig i ett varmt duntäcke och aldrig behöva frysa igen! Älskar den!

Nu ser man ju mest mitt huvud på den här bilden, men följ första länken om ni vill se kappan istället för mig! 😉 I det här huset är det ont om helfigursspeglar, och jag orkade inte vandra upp till övervåningen för en selfie…

Underskatta inte en komplimang

Igår på gymmet kom A fram till mig, en tjej jag jobbat med lite tidigare, men inte känner så nära. Hon ville bara säga att även om det inte var självvalt från början, så tyckte hon att jag passade så bra i mitt korta hår. Och då blev jag verkligen glad! Både för att hon tog sig tiden att säga det, och för att det alltid är den där lilla bekräftelsen jag behöver på att jag passar i den här korta silvermanen, som jag ju trivs så himla bra i. Men aldrig hade vågat mig på om jag inte blivit tvungen att raka av mig allt…

Med det sagt, underskatta aldrig värdet av att ge en liten komplimang!

OBS!!! Fiskar inte efter komplimanger åt mig själv här, hehe!

Trevlig lördag i januarisolen!

6

112 Comments