bliss,  livsstil

Finaste yogastudion i byn

Yogan har funnits i mitt liv, i ganska många år nu. Ibland oftare, ibland mera sällan, men ändå alltid närvarande. Inget kan jorda och grunda mig, som yogan kan.

När jag var sjuk, och kroppen inte ville samarbeta, så var det yogan jag längtade efter. Och nu, när jag försöker att hitta tillbaka till mitt fysiska jag igen, så är yogan det enda jag vet att jag säkert behöver.

Jag började yoga på de olika gymmen jag tränade på tidigare, men när min yogalärare Mari öppnade en egen studio i Knivsta, Satya Yoga, så följde jag med dit. Och att yoga i studio är rätt långt ifrån att yoga på gym. Just saying…

Att kliva in på Satya Yoga är som att kliva in en lugn, mjuk bubbla av värme och kärlek. Här finns tiden att varva ner, att praktisera yoga utifrån just dina förutsättningar, och ha varma, fina samtal över en kopp te.

Corona har slagit hårt mot den mysigaste yogastudio vi har här omkring. För att vi ändå ska ha möjlighet att yoga, så finns nu möjligheten att mötas online, via Zoom. Ta chansen att prova, vetja!

Och du som har friskvårdsbidrag, varför inte använda det till ett klippkort? Just nu är det dubbla giltighetstiden, och du hjälper studion att rida ut den prövning som corona innebär!

Jag har köpt ett klippkort och ska använda onlineyogan för att komma igång med min praktisering igen!

I Maris webbshop kan du bl a köpa eteriska oljor att boosta din hemmapraktisering med, själv har jag köpt både den bästa ansiktsolja jag någonsin haft och helande kristaller där!

Min innerliga önskan är att vi ska kunna hjälpas åt att hålla studion flytande tills detta är över. Förhoppningsvis möts vi då i en lite mjukare värld, på mattan, med en kopp te intill.

Vill du prova?

Jag kan bjuda med mig en vän på ett av mina klipp, maila mig i så fall på glosemeyer.victoria@gmail.com!

Först till kvarn!

 

Pusha gärna hjärtat om du gillar!

5

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *