familjeliv,  mobilbilder,  resa,  sommar

Ett minne för livet

Varning för skryt, men vilken fantastisk fotbollsvecka dessa två har bjudit på! Gothia Cup 2019, wow!

Lillasyster och hennes lag kämpade sig fram ända till A-final! Där blev det förlust mot förra årets Gothiavinnare, ett elitlag från Tyskland. Men de svenska tjejerna spräckte deras nolla, det är vi väldigt nöjda över!

Storebror var med och tog sitt lag till kvartsfinal, på bilden i match mot ett franskt lag. I kvartsfinalen åkte de dock ut mot GAIS, men slutade som 2:a bästa svenska lag, bästa uppländska lag och totalt 5:e bästa i Gothia Cup! Dessutom spräckte även de GAIS nolla…

Båda barnen reste ner med sina respektive lag (och det tredje barnet semestrar fortfarande i Spanien) så för ovanlighetens skull, reste Maken och jag ner helt själva till Göteborg!

Då ena barnet bodde i Åsa och spelade matcherna i Kungsbacka, medan det andra bodde och spelade i Alingsås, så hade vi bokat boende mittemellan, vid Landvettersjön påHällsnäs Hotell . Det låg fantastiskt vackert, och när Lillasysters lag åkte ur Gothia, flyttade även hon in där.

En kväll köpte vi räkor och havskräftor (min favorit) och hade picknick nere vid sjön.

Lillasyster kan dock inte klaga på sitt tidigare boende med laget, som låg i en gammal kollogård vid havet i Åsa! Så. Vackert.

Jag ville omgående flytta till Åsa…

Kvällen innan A-slutspelet hade vi grillkväll med Lillasysters lag och respektives familjer! Vilken kväll! Vi grillade på stranden och vädret var verkligen med oss! Ville återigen flytta till Åsa…

Någon flytt blir det dock inte just nu, även om jag egentligen känner mig ganska öppen för det, faktiskt.

Istället för flytt, åt vi frukost i hotellets fantastiska matsal och sedan checkade vi ut och bilade hemåt igen. Denna gång med Lillasyster i bilen, också. Sonen reste hem med laget, och vi kom hem lagom för att hinna hämta upp honom vid bussen.

I vintras vet jag att jag skrev en kommentar på en blogg (minns ej vilken) angående framtida mål, att ”jag ska ta mig till Gothia Cup 2019, och se båda mina barn spela där!” Då kändes det inte som någon självklarhet, och under veckan har jag tänkte på den där meningen både en och två gånger. Så fantastiskt att få uppleva detta, på så många olika sätt!

0

2 Comments

  • Ryttarängen

    Som vanligt när jag läser hos dig så fylls jag av något viktigt. Mina tankar är och blir ödmjuka. Vilken grej va? Att få heja fram sina kids så där i ett stort mästerskap. Jag minns min systers dotter som också varit där i Gothia cup och vunnit. Men du Victoria har ju vunnit du med som du liksom beskriver. Beskriver så starkt och gripande så inte ett öga är torrt. Kraaaam Pia

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *