mat & dryck,  tips

En vecka kvar

Okej, börjar bli trött på skitförkylning som tar all energi. Trött på att hosta hela natten, sova bort hela förmiddagen och ändå vara skittrött!

En vecka kvar av jullovet som ska maxas med att renovera klart hallen, shoppa med döttrarna, förbereda inför Tonåringens fotbollssäsong som börjar igen nästa måndag. Då jag också så lägligt inleder två ensamma veckor med barnen. Mormor och morfar är inkallade för att pusslet ska gå ihop.

Men just nu är det för mycket snor i huvudet för att jag ska orka tänka vardag igen.

Förkyld eller inte, jag dricker i alla fall lika mycket te som vanligt och passar på att tipsa om att handla grönt te lokalt nere i byn. Och det allra, allra godaste är Mareld, med smak av blåbär, hallon och arom av blåbär, kvitten, jordgubb och yoghurt! Det smakar och doftar så gott så jag kan stå en kvart med näsan ner i teburken! Testa!

0

One Comment

  • Hem ljuva hem

    Inte roligt att snor i hela huvudet. Tack för tips om te. jag håller på med en 4 dagars vattenfasta, ja man får dricka te och äta gurka. Sen ska man bli rysligt pigg har jag hört. Renovera är roligt men lite jobbigt också. Hoppas det blir fint och så som du tänkt dig. Näe dax för en klunk… Kraaaaam Pia

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *