familjeliv,  personligt

En dag som denna

En vacker och solig dag som denna skulle jag gärna ha undvikit följande:

1. Åka till verkstan för att byta till sommardäck. Körde upp på rampen alldeles snett och verkstadskillen fick hänga in genom min vindruta och styra åt mig.

2. Åka till verkstan för att byta till sommardäcken och få veta att mina var alldeles utslitna.

3. Beställa nya sommardäck för 1800 kr styck. “Vilken sort vill du ha?” “Eeeh, ett par bra!” “Goodyear?” “Mmmm…” 

Jag k a n  ha blivit idiotförklarad på den där verkstan men på´t igen bara. Redan imorgon, faktiskt. Då ska sommardäcken på och redan nu börjar jag försöka att köra upp rakt på den där förbaskade rampen. I huvudet, alltså.

Annars hänger jag mest framför datorn och redigerar bilder, sammanställer beställningslistor, äter keso och dricker vatten.

Bestämde mig för att införa en ny ovana också. Onsdagsfika. Numera äter kidsen och jag wienerbröd på onsdagar efter skolan. Det tyckte dom var bra!Nu ska jag försöka slänga ihop en soppa, ladda för en timme i ridhuset och sedan träna mellan kl 20-21. Efter det hoppas jag att jag inte ska göra så mycket alls. Möjligtvis övningsköra ramp i huvudet. En meter ramp, hur svårt kan det vara? Va?

0

One Comment

  • Hem ljuva hem

    Oj! Nej ingen jättebra dag, låter ungefär som min. Magsmärtor, småfeber, läkare. och så kommer maken hem med punka så däckverkstad upptäckt av skitdåliga däck och ja… jag backade nästan in i en bil. Idiotförklarad jag med fast inte nästan. Kraaaam Pia

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *