familjeliv,  hemma hos oss,  tv och film

Det borde varit trist idag

 

Idag har jag sett nästan alla avsnitt av The Killing (S1). Detta p g a 1. Vab med febrig Lillasyster som sov 99% av tiden 2. Sköterskan ordinerade mig att inte utföra något hushållsarbete p g a (eventuell) inflammation i tumlederna. Ajdå, att sitta parkerad i soffan och titta på Joel Kinnaman är ju inte jättejobbigt / tråkigt alls…En procent av tiden vaknade Lillasyster till. Då drack vi varm choklad och kollade på Solsidan. Sen somnade hon igen. Jag återgick till The Killing. Var utspelar sig den förresten? Nånstans där det nästan alltid är natt och regnar? Man undrar ju varför hon (Holden) aldrig sätter sig på det där planet till soliga California…I alla fall så har mina händer mått väldigt bra av att inte göra något alls idag. Nästan inte ont alls (och igår kväll nästan grinade jag när jag gick och lade mig). Trycker iofs i mig antiinflammatoriska tabletter också, men har svårt att tro att de redan börjat göra skillnad.  Aja, spelar ingen roll, bara det blir bättre. Livet blir så krångligt utan högertumme… t ex får jag scrolla med pekfingret nu.

Just nu spelar två barn fotboll i hallen* och det tredje har gått och lagt sig igen. Maken jobbar över och jag tror att jag ska ta lite kvällste och se om jag kan avrunda säsong 1 ikväll. Nu när jag ändå inte ska utföra något hushållsarbete, menar jag… *Nej, de får inte spela fotboll i hallen, dom bara lyssnar inte.

Kaos på jobbet, sjukt barn, ont i tummarna, det borde ju ha varit en skittrist dag idag. Men det var det inte. Har lyckats roa mig själv hela dan!

signatur

0

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *