familjeliv

Dagens sällskap

Dom här donnorna var hemma med mig idag. Vi åt upp ett glasspaket för att lena våra onda halsar, tittade på Peter Pan och begrundade en inbjudan till ridkalas.
Sen tittade vi i album på gamla bebisbilder och undrade om man fortfarande kunde se att det var Lillasyster på tavlan. Det tyckte jag man kunde. Hon var mera tveksam, det var tydligen någonting med näsan.

På bebisbilderna av Storebror är jag 27 år. Jag ser så ung ut och jag hajar till själv. Snart 13 år sedan. Som för ett ögonblick sedan, men ändå inte. Jag var lite finare då. Undrar när barn börjar fatta att det finns tillfällen då det är helt okej att ljuga?Till lunch åt jag lax- och grönkålslasagne, Lillasyster åt en hamburgare och Storasyster gjorde toasts. Spretande smaker här hemma, idag.

Nu går jag och väntar på några paket, hoppas att de kommer imorgon. Nätshoppa när man är hemma sjuk är bästa stämningshöjaren. Förutom att få hänga med dessa två donnor, då, förstås.

0

One Comment

  • Hem ljuva hem

    Men det var värst vad ni blir drabbade, jäkla sjukdomar. Det ser i alla fall inte livshotande ut och så kan du gärna få skicka receptet på lax och grönkålslasagnen. Eller finns den kanske på nätet. Fint med den nya tavelväggen i förra eller förr förra inlägget och din byrå är så fin så fin med allt silvrigt. Älskar dessa speglar. Kraaam Pia

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *