familjeliv,  resa,  sommar

Dagens och en återblick

Dagens: På förmiddagen åkte jag och Tonåringen till Thunmansskolan för att betala en stundande Gröna Lund-resa. När vi gick därifrån uppräckte jag en geting i (ja, iii) mina byxor! Hur i helvete… Den stack mig självklart! Tonåringen ville inte att jag skulle dra av mig mina byxor mitt på skolgården, trots att den var öde. Istället fick jag trycka in mig mellan skolans soptunnor och slita av mig byxorna. Då stack det lilla aset mig en gång till. Men sen dog den. Eller om den redan var död och stack ändå. Gjorde skitont.

Tonåringen och en gnällande mamma åkte till ICA (“men mamma, du brukar ju säga det var väl inte så farligt!”) bara för att upptäcka att jag glömt plånboken på soptunnorna vid Thunman. Tillbaka, hämta plånboken och handla massa fredagsmys som tröst för sveda och värk.

Sen fick vi fibern inkopplad. Tur att Maken var hemma eftersom han hade extremt många synpunkter till killarna som skulle koppla in, hur dom skulle göra (stackarna). Jag hade inga synpunkter alls. Mannen är i alla fall i något sorts fiberrus i fiberheaven och håller nu på att koppla upp alla enheter han kan komma på.

Själv redigerade jag äntligen lite semesterbilder. Bilderna nedan är från Gotland. På sommaren bättre än utomlands!

Rökta räkor i Hamra.
Nästan som vid Medelhavet.
Kvällsbad i Burgsviks hamn. Kanske gör ett print av denna.
Olivträd.
Lunch i skuggan på Hamra krog.
Basilika och annat grönt.
Turkost.
Lite franskinspirerat.
Done eating!
Så här kan man också möblera.
Razzle Dazzle, exotiskt och gammeldags på samma gång!
Lila hortensior. Fint i rätt miljö (tycker icke-hortensia-eller-pelargon-fan)

Fin fredag till alla därute!

0

One Comment

  • Hem ljuva hem

    Vilka underbara sommarbilder. Ja man kan faktiskt nästan inte fatta att de är tagna i Sverige. Getingarna är bra galna nu, usch. Stackars dig. Kraaam Pia

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *