familjeliv,  fira,  vår

Bildregn från 16-årsuppvaktning

Idag firar vi att äldsta barnet fyller 16 år! På ett sätt känns det ju helt naturligt, och på ett annat “vad hände med min lille plutt?”

Jag blev tvungen att rota fram lite bebisbilder för att påminna mig om att, jo, det är nog faktiskt 16 år sedan han föddes, ändå. Dock är han fortfarande min lille plutt…

Mellansystern hade bakat rulltårta som vi piffade med grädde och ljus.

En nyvaken och snörvlande 16-åring fick blåsa och önska sig något.

Dags att hugga in!

Jodå, mammas lille plutt!

Frukostbordet var dukat med gammelmormors guldkopp, paket och en stor burk med cocopops. Det får man bara när man fyller år, det är sen gammalt!

Frukosten hämtade också inspiration från morfars födelsedagsfrukost förra veckan; äggröra, bacon och prinskorv! Inte en grönsak så långt ögat kan nå.

En glad pappa och yrvakna tonåringar!

Vill du göra pojken riktigt glad så ger du honom mormors lasagne, bullar och en liter mjölk! Idag fick han nöja sig med bullarna och mjölken!

I paketen då? Hörlurarna som han inte fick i julklapp, full tank i moppebilen och så en tröja från mellansyrran!

Och så är det här med motivation. Att komma i tid till skolan är en kamp varje morgon, för denne kvällspigga och morgontrötta 16-åring. Men imorse hann han åka till CircleK med mamma och tanka moppebilen full, samt köpa skylt för övningskörning. Och det innan skolan började!

Ja, för övningskörning blev det ju plötsligt dags för nu!

0

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *