familjeliv,  studier

Bilder, bilder, bilder

Tack för alla fina tips igår! Jag inser att jag nog får lov att skaffa mig en färgskrivare så småningom. Faktiskt hade jag börjat kika runt lite på såna innan men fastnade så klart för en värstingvariant – och då blev det ingen! Ångrar lite att jag skänkte bort min till sonens fritids, den var ju fullt funktionell men patronerna var så sanslöst dyra. Varje patron kostade mer än själva skrivaren! (Och nej, de skulle inte använda den, de skulle mecka med den…)
Min studieplan igår sprack ganska snabbt. Att skriva frågeschema krävde betydligt mera möda än väntat men jag blev hyfsat nöjd med resultatet. Schemat ska kunna användas innan man bestämmer vad man ska vidta för förändringar i ett hem / lokal, t ex ombyggnad, ommålning, nya möbler etc. Ja, jag kommer nog få skriva många frågescheman till så jag hinner öva mig.
Eftersom planen sprack igår så blev det desto mera att göra i eftermiddags när jag jobbade med konceptplanscher och inspirationspärmar. Och i brist på färgskrivare blev det en hel del klippande och skärande, men åh så kul det var!
Tänk att jobba med nå´t sånt här – det skulle ju bli som en livsstil! Jag känner ju redan hur jag bara vill fortsätta att samla bilder och organisera upp dom ordentligt! Skitkul, rent ut sagt!
Men att göra konceptplanscher visade sig ju också vara en konst i sig, helt nöjd blev jag inte där men det är bara att öva. Och det lär jag få göra mera…
Nu tar jag i alla fall ledig kväll. Snart, i alla fall.
Önskar er en skön onsdagskväll!

pictures, pictures, pictures
Thank you for all your tip yesterday! Guess I need to get myself a color printer soon. But today I did a lot of cutting instead of printing. I did some concept posters, which was harder than I thought. I will have a lot of practising, I´m sure. Now I´m taking tonight off (soon at least). Wish you an nice Wedensday evening!

0

4 Comments

  • Pia Gustafsson

    Det är ju skitbra! Fattar exakt hur du känner. Jag har kikat lite väldigt lite på min utbildning och ska göra en studieplan och sedan så småningom designa en trädgård i Skåne. Känner samma sak, tänk att få jobba så … Suck! Ja! lycka till som sagt vi ses på fredag!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *