mitt företag

Att följa sitt hjärta

Som jag har tänkt och tänkt, under det här sista året. Vad jag skulle göra av alla drömmar och löftet till mig själv om att ta vara på livet, om jag nu fick fortsätta att leva det. Och det fick jag ju.

Det enda jag kom fram till är att livet är för kort för att en ska sitta och vänta på rätt tillfälle, som kanske aldrig kommer. Eller som en ny bekantskap så klokt sade: ”Kanske ingen tid någonsin är fel?”

Efter lite pushning och pepp, och att jag faktiskt känner att jag vet vad jag vill göra, så har jag bestämt mig för att börja frilansa vid sidan av min anställning. Jag startar i liten skala för att hitta en balans som fungerar, jag har ju förutom 80% anställning, även familj och studier att rodda med. Men att inte testa att följa dit hjärtat vill gå, det kväver mig långsamt och får mig att känna att jag sviker löftet jag gav mig själv.

Min lediga dag blir kanske en dag av frilansjobb, men det viktigaste är att kroppen fysiskt får vila. Att få ägna mig åt sådant som föder själen är ändå en ynnest.

Så efter en sommar med mycket jobb och slit med en hemsida (och blogg), som jag verkligen kämpat med för att få den att andas den rätta känslan, så lanserar jag med bultande hjärta min hemsida här. Varmt välkommen att kika in! (Och stort tack till min lilla testpanel!) Skriv gärna upp dig för inspirationsmail, jag lovar att inte spamma!

 

Sådant jag lärt mig längs vägen

Jag måste göra MIN grej. Att försöka göra det någon annan gör, om inte hjärtat är med, det slutar aldrig bra.

Våga göra annorlunda. Jag kunde inte låta bli att snegla på andras hemsidor och försöka göra likadant, men när jag skulle publicera så gick det bara inte. Det var inte jag. Så jag raderade det mesta och började om. Och inte förrän jag vågade gå på magkänsla, grågröna toner och valde att använda mina egna bilder, så hittade jag rätt. Idag andas hemsidan A little bliss-feeling! 

Att lära sig wordpress så pass bra att en kan bygga sin egen hemsida, är ett tips jag tagit till mig, sedan tidigare! Blir ändå lite stolt att det finns dom som tycker att jag är så bra på det, att jag får äran att hjälpa dem att bygga deras 😉

Och fast jag nu börjar att vara frilansande, så är målet att under resten av året starta och bygga upp en egen verksamhet. Trots att jag sedan tidigare vet att det kan vara otroligt mycket jobb, så är vinsterna för stora för att inte trampa den stigen igen. Fast jag svor på att inte göra det!

Men det är väl aldrig för sent att ändra sig, va?

Pusha gärna hjärtat om du gillar!

18

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *