hemma hos oss,  personligt

aim for the stars

Favoritkudden “aim for the stars” av Ylva Skarp. Idag är det måndag och känslan av att sikta mot stjärnorna har inte riktigt infunnit sig. Så är det ibland, speciellt på måndagar. Jobba, hämta barn, fixa middag och se till att alla kommer iväg på sitt. En typisk måndag hos oss. Idag spetsat med lite inklämt presentinköp och återlämning av försenade biblioteksböcker innan middagen. Nej, idag siktar jag inte mot några stjärnor.

Annat kan det vara andra dagar. Då är himlen inte långt borta och stjärnorna inom räckhåll. Då bubblar lusten och självförtroendet och då gör jag det jag älskar. Ofta, ofta är det människor som peppar, människor som delar samma lust och skaparglädje som jag, som är de som får drömmarna att kännas uppnåeliga. Det är de som gör att jag vågar!

Imorgon blir nog en sådan dag, tror jag!

Aim for the stars. My favourite pillow, “aim for the stars” by Ylva Skarp. Today is Monday and I don´t really feel like aiming for any stars. Work, picking up kids, fixing dinner and get everyone ready for their practise takes a lot of time and energy. But some days are different. Those days the sky is the limit and I´m sure I can reach the stars!  People who share my love and passion and creativity are often the persons who set me in that mood and the one who makes me dare! I think tomorrow will be one of those days!

0

One Comment

  • Hem ljuva hem

    Ja du i bland är det inte en endaste stjärna på himlen, bara svart. Klart att det blir en bra dag i morgon för dig. Vilka fina ljusstakar och jag förstår att det är favvokudden. Kraaam Pia

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *