finheter,  personligt

År 2020- intention nummer ett

En intention 2020 får bli att se till att träffa vänner lite oftare! Om jag är dålig på att ta tag i att bjuda in i vanliga fall, så har jag ju varit katastrofalt dålig på det, under året som gått! Det är tur att jag har så fina vänner, som har ryckt i mig. För egentligen tror jag att mitt sociala umgänge har varit större under 2019, än innan. I alla fall de perioder när jag hade en bra vecka, det vill säga precis innan nästa behandling skulle dra igång.

Under den bra veckan kunde jag luncha och fika, på ett sätt som ju ändå aldrig funkar i min vanliga vardag. Tyvärr.

Men idag ska jag umgås med tjejkompisar, snicksnacka och skvallra och toppa det med en god middag på Pinchos ikväll! Vet att det kommer bli toppen!

Imorgon tar jag med familjen in till Uppsala och äter en tidig middag med libanesiskt tema. ”En tidig middag” innebär att vi kommer hem i tid så att ungdomarna hinner hänga med sina vänner, också. Det är livsviktigt!

Till helgen är vi bjudna hem till vänner som vi inte träffat på evigheters evigheter! Så trevligt det ska bli, och så bra när någon tar tag i det!

Så där som jag ska bli bättre på att göra, nu då! (Nu är det både sagt och satt på pränt!)

Passar på att visa en av mina fina julklappar, från mamma, pappa och lillebror. Min nya barpall från Norrgavel! Tycker den är så fin! Ett hantverk i sig, vilket jag är väldigt svag för. Jag lade på en fårskinnsdyna för lite mjukare rumpunderlag.

En sån möbel som jag tänker ska följa mig genom livet! Får se till att alltid ha en köksö att hänga vid, också!

Fin torsdag till dig!

4

One Comment

  • Villa Ryttarängen

    Låter ju bra det där. Jag borde tänka lite samma sak. Träffa vänner oftare. Jag ar blivit lite märklig efter min utbrändhet, vill mest vara hemma i lugn och ro. Sedan ser jag barpallen. Fiiiin! Tror jag har en liknande i loppisboden. Måste genast kolla upp den. Trots att vi har sex barstolar så är vi ibland fler än så. Vad köksö beträffar så vill jag ha köksbord och köksö. Får inte plats tyvärr. Man får välja. Kraaam Pia

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *